Loading...
Wat zeggen onze klanten? 2018-08-01T09:00:05+00:00

Wat zeggen onze klanten?

Wat onze klanten vinden van hun verblijf in Residentie Claudia, is voor ons van groot belang. Zij zijn immers dé ideale partij om vanuit een neutraal standpunt naar het verblijf te kijken, en hun bevindingen daarna aan ons door te sturen.

Hieronder lijsten we graag de reacties op, die we van onze klanten hebben ontvangen. Mogelijk wordt jouw ervaring, de volgende die wordt toegevoegd aan het lijstje? Aarzel niet om ons te contacteren, om te kijken of het appartement nog beschikbaar is.

Het splinternieuwe ruime appartement gaf ons meteen een prettig thuis-gevoel. Het is voorzien van alle comfort. Een ingebouwde airco/verwarmingsinstallatie die perfect en niet storend werkt, een ruime open keuken met een grote ijskast en wasmachine, twee luchtige slaapkamers en 2 badkamers, internet en TV Vlaanderen. De eigenaars Hilde en JP hebben hun best gedaan om het appartement gezellig in te richten en hebben een map voorzien met duidelijke info over de werking van de toestellen en wat praktische info over de omgeving.

De ligging in het centrum van Torreveija is ideaal. Te voet ben je zo bij winkels, eet- en drinkgelegenheden en aan het einde van de straat ben je bij de haven met links de gezellige wandeldijk met een overvloed aan terrassen en het strand en rechts voorbij de haven andere stranden. Er is een ruime privé-berging op het gelijkvloers, ideaal voor fietsen of strandgerief. Voor de auto is een staanplaats in de ondergrondse parking. Het is even wennen om de autolift in en uit te rijden maar het is een luxe om te weten dat je de auto altijd veilig kan parkeren. Met de auto ben je ook vlug uit het centrum als je de regio wilt verkennen.

Alicante en Murcia zijn een aanrader. Voor de wandelaars of fietsers het rode meer met de zoutwinningen en het blauwe meer met natuurpark en La Mata met een gezellige waterval in het park. En zeker het prachtig uitgestrekte strand van La Marina tot aan de zoutmeren van Santa Pola.

Wij hebben er van genoten en kunnen met volle overtuiging het appartement aanbevelen!

K & M
Maart 2018