Loading...
Winkelen 2018-07-01T20:14:41+00:00

Winkelen

Wat is er leuker voor vrouwlief dan ’s avonds te gaan rondkuieren in een of ander shoppingcenter? Ook hiervoor is de ligging van het appartement uitermate geschikt aangezien het uitgebreid aanbod aan shoppingcentra in de omgeving.

Shoppingcentra Habaneras

Gelegen op 8 km van La Mata. Habaneras Shopping Centre is geopend in 2005. Habaneras is een centrum van mediterraanse architectuur, waar u kunt wandelen en genieten van het goede weer. In het centrum vindt u talrijke terrasjes waar u kan ontbijten, een ijsje eten of koffie drinken terwijl u geniet van een heerlijke zeebries en het rustige landschap.

De meest succesvolle nationale en internationale bedrijven vindt u in dit centrum dat is ontworpen om de klant op de eerste plaats te zetten. Bekijk de nieuwste trends in de modewereld bij: Zara, H&M, Zara Home, C&A, Forum Sport, AKI, Massimo Dutti, White, Mirû, Stradivarius, Bershka, Springfield Man & Woman, Guerry Webber, Fosterís Hollywood en nog veel meer winkels en restaurants maken het aanbod zeer uitgebreid bij Habaneras.

La Zenia Boulevard

Iets verder gelegen van ons appartement (ong. 20Km.) maar omwille van zijn verscheidenheid aan winkels en faciliteiten zeker een bezoekje waard! Het shopping center is het grootste van de hele Costa Blanca. Het imposante en royaal opgezette winkelcentrum La Zenia Boulevard beschikt over 150 winkels gebouwd op 161.000 m2 waar u ondermeer de volgende winkels zal aantreffen: Leroy Merlin, Decathlon, Norauto, Conforama, Primark, Zara, H&M, C&A, Deichmann, Guess, Geox, Swarovski, Punto Roma, Kiko, Druni, en heel wat anderen. Er is eveneens een hypermarket Alcampo. zoals u ziet is een breed scala van winkels met een grote variatie aan verschillende branches.

Ook restaurants ontbreken niet, hiervoor is een ruimte van 11.000 m2 gereserveerd. Tevens wordt het casino van Torrevieja in het nieuwe centrum ondergebracht. Zenia Boulevard zal niet alleen voor shopping zijn, maar eveneens een ontmoetingsplaats waar er vele evenementen kunnen plaatsvinden.