Loading...
Golfen 2018-07-01T19:48:48+00:00

Golfen

De Costa Blanca beschikt over een uitgebreid aanbod aan golfbanen. De mooiste golfbanen in de omgeving van ons appartement, lijsten wij hieronder graag op:

Real club de golf Campoamor

Gelegen op 20 min. rijden. Het resort Lomas de Campoamor beschikt over een spectactulaire 18 holes golfbaan gelegen rondom het majestuese clubhuis. Campoamor is een van de langste banen in de omgeving, met brede en lange fairways. Toch is precisie hier belangrijker dan u in eerste instantie zou denken. Op de golfbaan worden verschillende proffesionele toernooien georganiseerd, maar ook de geroutineerde amateurs en beginnende golfers zijn welkom.

Las Ramblas golf course

Gelegen in Orihuela Costa op 20 km van La Mata. Deze zeer uitdagende 18 holes golfbaan ligt in een prachtig heuvelachtig terrein met mediterrane vegetatie. De natuurlijke structuur van het terrein zorgt voor een interessante match voor spelers die van uitdagingen houden. Spelers roemen Las Ramblas om zijn specifieke karakter en zijn lastige obstakels, bebossing en waterpartijen. De golfbaan is niet al te lang maar de heuvels en ravijnen, de blinde holes en de smalle fairways vergen het uiterste van uw concentratie.

Golf Villamartin

Eveneens gelegen op 20km van La Mata. Villamartin is al meer dan 35 jaar oud en staat bekend als een van de mooiste en beste banen in de regio. Deze golfbaan straalt pure klasse uit, al vanaf de eerste tee. Villamartin ligt in een vallei en is perfect ingepast in de natuurlijke omgeving. Daarnaast biedt Villamartin uitzonderlijk veel variatie met doglegs, waterpartijen, een natuurlijke klip en vele andere zorgvuldig geplaatste hindernissen. Elke hole is weer verrassend anders, u zult al uw clubs nodig hebben. De 17e hole wordt trouwens beschouwd als een van de moeilijkste in Spanje.